Underholdning til brylluppet

Leder du efter et forrygende sjovt indslag til bryllups festen eller et bryllups arrangement? Så kan den ufrivilligt komiske og kiksede coach “Elrik Nørmo” måske være løsningen.

Elrik Nørmo har stor erfaring og har lavet sjove indslag for blandt andet brudepar og deres gæster i mange år. Han har f.eks lavet forebyggende komisk parterapi baseret på oplysninger om bruden og gommen. Elrik Nørmo kan bidrage med et uforglemmeligt og genialt indslag til bryllups festen.

Manden bag “Elrik Nørmo”, Anders Ørskov, er i virkeligheden en erfaren psykolog og terapeut, der til dagligt arbejder med mennesker. Anders har sideløbende, gennem mere end 25 år, optrådt med komik og improvisation i mange forskellige sammenhænge, hvor mennesker er forsamlet. Han er alsidig som komiker, kan optræde for mange slags publikummer og han målretter altid sin optræden til jeres bryllups fest eller arrangement

Underholdning

Efter showet med Anders Ørskov udtalte flere medarbejdere, at det var årtier siden, de havde grinet så meget. Anders passede som fod i hose til vores firmaarrangement med sin afdæmpede facon og underspillede tosserier. Jeg tror faktisk, at vi havde store terapeutiske effekter af lige præcis dét arrangement. Vi var simpelthen så opløst af latter, at det vil have afsmittende effekt på vores fælles hverdag bagefter. Anders har mine varmeste anbefalinger.

Agnete Stoffregen

Traen Informationssystemer A/S

“Rumme mig – rumme dig”…… Tusind, tusind tak for forrygende og fantastisk underholdning ved vores bryllup af coach Elrik Nørmo. Det var et brag af komik i allerhøjeste klasse og gæsterne var fuldstændig ødelagt af grin – tårerne trillede og emnet coachning blev efterfølgende berørt en del gennem aftenen. Genial, blændende og vedkommende optræden og vi kan kun på det varmeste anbefale din underholdning. Det skal ikke vare længe, inden vi skal i gruppeterapi igen……

Jette Hansen/Per Friis

Lyngby

Tak for en forrygende forestilling! Folk var meget begejstrede og der er kommet mange kommentarer. Der er blevet brugt udtryk som “vanvittig morsom” og “hysterisk sjov”, og folk har bla. sagt:
– “Jeg grinede, så tårene trillede”,
– “Han var bare alt alt for sjov – tænk at have den fantasi og at kunne se så ægte ud, man troede sgu, at han var virkelige lig i starten.”
-“Jeg har aldrig grinet så meget, hold da op – top underholdning”
– “Han gav festen det helt rigtige spark.”

Medarbejdere

Jyllands-Posten

“Et indslag med Elrik Nørmo er både sjovt, hjerteligt og tankevækkende. Elrik kommer overraskende morsomt og komisk omkring emner som for eksempel kommunikation, rummelighed og konfliktløsning. Publikum engageres på en sjov måde, som skaber både latter, kontakt og afslappet stemning. Det er meget humoristisk, men med en bagvedliggende indsigt og dybde. Humoren er altid positiv og taler aldrig ned til nogen.

Elrik Nørmo skaber faktisk særdeles positive forandringer, hvor han kommer frem, selvom det ikke lige er af den grund Elrik selv tror! Elrik hjælper nok nærmest mennesker, netop fordi han ikke kan finde ud af det, og fordi de kan få lov at grine ad hans kiksede forsøg.

Coach-figuren Elrik Nørmo, som er så selvsikker, at han har givet sig selv titlen “Totalvejleder” er meget velegnet som et sjovt og overraskende indslag til bryllups fester og bryllups arrangementer. Elrik Nørmo kan skabe en virkelig morsom og mindeværdig oplevelse for både brudeparret og gæsterne.

Så hvis I ønsker et både sjovt og hjerteligt indslag til jeres bryllupsfest, skal I ikke tøve med at kontakte Elrik Nørmo. Ring og få en snak og lad os finde ud af om Elrik er manden, der skal hjælpe med at gøre bryllupsfesten til en skøn og uforglemmelig oplevelse for alle.

Et show tilpasset jeres bryllup

Elrik Nørmo er en fleksibel komisk figur, der kan tilpasse sin til et væld af forskellige arrangementer. Uanset om det er et bryllup eller andet privat event, et kick-off, et kursus eller et fagligt arrangement, kan Elriks optræden skræddersyes så det passer perfekt til jeres begivenhed.