Kunderne

komik

Jette / Triscan A/S

Tusinde tak for en super god underholdning og komik ved vores julefrokost i fredags! Du skal vide, at vi har fået SÅ mange positive tilbagemeldinger og mange mener, at det er absolut det bedste vi har haft af underholdning til dato. Så vi er selvfølgelig utrolig glade over, at det lykkedes os at få “fingrene i dig” i år. Med ønsket om en rigtig glædelig jul samt et fantastisk nytår.

Kirsten og Olav, Ålborg

Tusind tusind tak for en forrygende morsom underholdning til vores fest. Vi var alle vildt begejstrede, og Elriks kursus virkede efter hensigten. Vi fik det absolut bedre sammen, og det blev en kanon god fest, hvor alle gæsterne snakkede, grinede og referede til dine skarptskårne pointer. Indtil videre er der tre gæster, som har bedt om din mail/telefonnummer, med kommentaren “Ham må jeg bare hyre til …..”.

Jyllands-Posten

” Han er forrygende”

Rikke Evers, Baby Dan A/S

Tak for kanon underholdning til vores julefrokost fredag aften. Det var med til at gøre det til den bedste julefrokost vi har haft de sidste 7 år. Og det var også medvirkende til at vi havde det største antal deltager. Super underholdning!

Bauhaus

Det var hylende morsomt – En kæmpesucces!

Medarbejdere på Jyllands-Posten

Tak for en forrygende forestilling! Folk var meget begejstrede og der er kommet mange kommentarer. Der er blevet brugt udtryk som “vanvittig morsom” og “hysterisk sjov”, og folk har bla. sagt:
– “Jeg grinede, så tårene trillede”,
– “Han var bare alt alt for sjov – tænk at have den fantasi og at kunne se så ægte ud, man troede sgu, at han var virkelige lig i starten.”
-“Jeg har aldrig grinet så meget, hold da op – top underholdning”
– “Han gav festen det helt rigtige spark.”

Birgit og Flemming, Kibæk

Hej Anders
Som værtspar har vi fire “klager” vedrørende din optræden som Elrik Nørmo til vor kobberbryllupsfest i lørdags:
1. Tiden fløj afsted under din optræden – så aftenen blev for kort!
2. Flere gæster fik ondt i maven af grin!
3. Gæsterne kunne næsten ikke tale om andet end dig resten af aftenen!
4. Udfra telefonsamtaler med festdeltagere i løbet af denne uge, ser det ud til, at du vil blive det primære samtaleemne i lang tid fremover.

Anette Larsen, UVdata A/S Videncenter for e-business

Vi vil gerne sige tusind tak for et show i verdensklasse ved vores konference. Det var lige på kornet – mange af deltagerene kom bagefter og sagde, at det var det sjoveste de nogensinde havde været med til. Jeg er slet ikke i tvivl om, at du vil høre fra nogle af dem, når de skal have fundet underholdning til fremtidige arrangementer. Det er svært at finde ord for, hvor fedt det var, men du kickstartede i den grad festen og blev citeret mange gange i løbet af resten af konferencen.
“Genialt” var det ord, som de fleste brugte til at beskrive din optræden ;o)

Ole Kollerup, Udviklingskonsulent, AMU Nordjylland

Hej Anders
Det er altså hylende og medrivende morsomt, det du laver. Jeg synes, det matcher rigtig godt til det vi står lige midt i. Jeg vil klart tænke dig ind i en anden sammenhæng, hvis muligheden byder sig! Det var kanont!

Forældregruppe på Ottilia, Odder

Din timing var simpelthen sublim – den svigtede ikke en eneste gang. Tak for en meget meget morsom oplevelse. Du blev rost resten af aftenen og citeret flittigt. Vort ordforråd er blevet udvidet.

Uddrag af omtale i blog, Kernesund Familie:

Af Ninka og Morten Mauritson,
Forfattere til de meget omtalte bøger fra – Kernesund Familie
Kernesund Familie til grin
Kernesund Familie har gennem tiden været udsat for meget, og i dag blev vi til grin på Vestjyllands Højskole. Og det var fantastisk.
Til dagens morgensamling fik vi nemlig besøg af livsstils-coachen Elrik Nørmo, der fik hele salen til at brøle af grin, da han tog tykt pis på os, coaches og sundheds-trenden som sådan.
Det var en fantastisk måde at starte dagen på – for det første fik vi rørt mavemusklerne – og for det andet løsnede det op for en masse ting i os alle sammen. Hvilket på mange måder viser, at humor er en af de bedste former for medicin….
… det var virkelig fedt at blive sat under hans komiske lup, fordi han fik stillet skarpt på mange af de ting som vi, og mange af kursisterne og en del andre, der lever mere eller mindre kernesundt, møder af udfordringer i hverdagen.
Han satte en del fokus på forskellen på mænd og kvinder, når det gælder sundhed. Han talte om mændene, der “lever forkert”!
… jeg er sikker på, at morgengrinet fik sat gang i en masse godt, for i dag har vi grinet en masse af os selv og hinanden – og det har helt sikkert åbnet en masse ekstra døre!

Hurra for humor og Anders Ørskov:-)

PS. Der var også et par kursister, der fik en bag-healing af Elrik – så sig ikke, at det er kedeligt at gå på højskole…

Agnete Stoffregen, Traen Informationssystemer A/S

Efter showet med Anders Ørskov udtalte flere medarbejdere, at det var årtier siden, de havde grinet så meget. Anders passede som fod i hose til vores firmaarrangement med sin afdæmpede facon og underspillede tosserier. Jeg tror faktisk, at vi havde store terapeutiske effekter af lige præcis dét arrangement. Vi var simpelthen så opløst af latter, at det vil have afsmittende effekt på vores fælles hverdag bagefter. Anders har mine varmeste anbefalinger.

Henrik Larsen, KSN Industri A/S

Vi har aldrig til en firmafest haft så god underholdning. Alle blev fanget af dit show, som rammer meget bredt og er hylende morsomt. Jeg kom selv til at grine så meget, at jeg var gennemblødt af sved, og det har efterfølgende frembragt mange grin i vores firma. Tak til “Elrik Nørmo” for fantastisk underholdning. Vi kan kun give dig vores varmeste anbefalinger som underholdning.

Århus Stiftstidende

“Århus har født et nyt komisk talent. Anders Ørskov træder ud af næsten intet og henrykker publikum”

Jette Hansen/Per Friis, Lyngby

“Rumme mig – rumme dig”…… Tusind, tusind tak for forrygende og fantastisk underholdning ved vores bryllup af coach Elrik Nørmo. Det var et brag af komik i allerhøjeste klasse og gæsterne var fuldstændig ødelagt af grin – tårerne trillede og emnet coachning blev efterfølgende berørt en del gennem aftenen. Genial, blændende og vedkommende optræden og vi kan kun på det varmeste anbefale din underholdning. Det skal ikke vare længe, inden vi skal i gruppeterapi igen……

Alex Jensen / BEC

Hej Anders
Jeg skal hilse fra rigtig mange BEC’ere og sige mange tak for sidst. Der blev grinet og grædt, og bag i lokalet var der tumultagtige scener om højttaleren. Tavlen med de fire L’er har stået her hele ugen, og der har været flere fortolkninger af dem.
Du kom
Du så
Du leverede varen

Mange tak for det.

Lone Walsøe – Ungekonferencen 2008 “Unge i Centrum”, Perron 3, Misbrugscenteret, Slagelse kommune

Vi havde en fantastisk konference. Vi fik efterfølgende mange gode kommentarer til underholdningen. Bl.a. fortalte den mand der gik midt i det hele, at han var nødt til det, fordi han havde to trykkede ribben som gjorde fælt ondt, når han grinede. Rigtig mange har spurgt efter dit rigtige navn for at kunne hyre dig til andre jobs.

 

Per Bertelsen, Bjert

Sjældent har 200 mennesker moret sig så meget på samme tid, som da Elrik Nørmo dukkede op til min fest og inddrog os i sit håbløst kiksede kommunikationskursus. Mine gæster snakker om det endnu her 4 måneder efter.

 

Ebba Kyed, skoleleder, Sunds skole

Kære Anders
Du havde os i din hule hånd fra første sekund. Alle 72. Kinderne var ikke til at få ned igen efter 45 minutters latteranfald med efterfølgende mavekramper. Og når man er godt i gang med at få krampe i maven, og når kinderne sidder oppe under øjnene, så falder det nærmest naturligt, at der skal lidt gruppeterapi til. Ud på gulvet og grine af sig selv – med få bemærkninger i flæng – opdager man nærmest ikke, at alle bliver involveret i kollektiv parodi på gruppeterapi.
Tak fra alle for en blændende underholdning.

 

Jeanette Mayland, Lokalcenter Sundby Syd

”Tak for en forrygende underholdning – Fantastisk præstation.”

 

Jens M.Rubak, praktiserende læge – Foreningen af praksiskonsulenter

Det var en fornøjelse at opleve hvordan du med baggrund i vores indledende samtale havde fundet mange af de essentielle pointer med vores arbejde. Og hvordan du brugte det på en utrolig underholdende og morsom måde. Du er dig selv men tilpassede din kunnen til vores verden på rigtig sprudlende, morsom vis. Her er lige nogle af kollegaernes kommentarer efter mødet :
” fremragende komikerindslag”
” Den komiker skulle med til sygehusledelsesmøderne!”
” fed stand-up”
” Fremover vil jeg more mig med arbejdet om shared care!”

Måske er jeg ikke optaget!

Jeg har bl.a. optrådt for:

Aastra Telecom
Amtssygehuset, Århus
AMU, Nordjylland
AF Hillerød
AF Roskilde
Agerbo, Herning
Agro Partner A/S
Anker Fjord Hospice
A.P.Møller
APVU
Arbejdstilsynet, Århus
Arkitektfirmaet, TKT A/S
Aros Forsikring
ASV Kolding
AU Centret Region Midtjylland
BU Healthcare
BabyDan
Bahne
Bauhaus
Baxter A/S
BEC, Roskilde
Bildillen
Borgens Forlag
Bo- og Arbejdsformen Engbo
Botilbuddene på Vikingevej, Nørresundby
Bravida
Byggecentrum                                                                B&U-forvaltningen Vivi K
Børnehjemmet Toften, Herning
Byens Låsesmed, Kolding
BLU productions
Buddy Holly, Grenå
BUPL
Cafe Under Masken, Århus
Cafe Ris Ras, Århus
Cafe Kræs, Odense
Cafe Kedlen, Odense
CapaSystems
CBR – Randers
Chr. IX’s Børnehjem
Center for Ledelse.
Come & Stay
CVU – Midtvest
Danmarks Radio
Danica Pension
Danske Anlægsgartnere
Danske Bank
Dansk Greenkeeper Forening
Danske Kirkedage, 2010
Dansk Låsesmede Forening
Ledere af danske Familiebehandlingsinstitutioner
Dansk Psykologisk Forlag
Dansk Kiropraktor Forening
Dansikring Direct A/S
Den Jyske Håndværkerskole
Deluca Film
Diakonhøjskolen, Århus
Djurshøj, Grenå
Domstolsstyrelsen
DONG Energy
Danmarks Radio
DSAM
Dyrup
Døgncentret for Børn og Unge, Esbjerg
Døgncentret for Børn og Familier, Århus
EDC
Edeka, Danmark
Egmont Højskolen
Elbodan
Estrella
Falck Schmidt Defense Systems
Ferskvandscentret
Flyvevåbnets Officersuddannelse
FOA
FOF
Fonden Kanonen
Foreningen af Danske
Døgninstutioner
Foreningen af danske gestaltpsykologer
Foreningen af familieretsadvokater
Foreningen af Praksiskonsulenter
Fredericia Kommune
Frie Skolers Lærerforening
Frydenlundskolen, Århus
Føtex
Glostrup Hospital
Haderslev Kommune, Borgerservice
Hammel Neurocenter
Halsnæs Kommune
Heavy Rock Cafe, Herning.
Herning Kommune, PPR
Herning Kommune, Lønservice
Hjørring Arresthus
HK- Landsklub, KBL
HK – Privat
Holm og Halby
Holstebro Arresthus
Holstebro Kommune
Horsens Kommune
Hou Skole
HTSI
”Humor mod Aids”
Iveco
JAC Sydvest
JID
JKE Design
JN Data
Jobcenter Gentofte
Jobcenter Albertslund
Jobcenter Odsherred
John Cleesefestival
Jyllands-Posten
Kaj Nielsen og Søn Maskinfabrik A/S
Katapult, Århus
Kim Jørgensen A/ S
Kok Amok, Slagelse
Kolding Kommune
Kolding cykelcenter
Komikcafeen, Århus
Kompetencehuset
Krone Vinduer
KulturGyngen , Århus
KSN Industri A/S
Lademanns Forlag
Landerupgård, Behandlingshjem.
Landia A/S
Landsforeningen Downs Syndrom
Ledere af danske døgninstitutioner
“Lederkursus 2008” – for danske efterskoleledere
Linde – NC Nielsen
”Liv i forsamlingshusene”
LKT
Lokalbibliotekerne i Århus
Lundbeck A/S
Lyngby Privatskole
Løvbjerg
M2 Film
Mammen Gruppen
Middelfart Sparekasse
Middelfart Kommune
Milliken Denmark A/S
Modulia Køkkener
Molly Jo
Monarch
Mærsk Procurement
Mærsk Line
Nordea
Nordjyllands Amt
Novo Nordisk A/S
NW-Gruppen
Nygaard A/S
Nykredit
OK
Papyrus A/S
Picca Automation
P.Lindberg A/S
PriceWaterhouse Coopers
Psykologisk Institut Århus
Psykiatrisk Hospital, Risskov
Psykiatrisk Hospital, Herning
Psykiatrisk Hospital, Randers
Quick Pot
Rebild Kommune
Regionshospitalet Randers
Rehabiliteringcenter for flygtninge, Århus
Rehabiliteringcenter for flygtninge, Aalborg
Ret og Råd
Retten i Ålborg
Rheoscience
Ringkøbing Amt
Ringkøbing – Skjern kommune
Risskov Skole
Roskilde bibliotekterne
Roskilde Universitet
Rødovre Politi
Røsnæs Kirke
Satair
Scan Ad
ScanNet
SFO, Alkjærskolen
Silkeborg Tekniske Skole
SIS Fonden
Skive og omegns Frisørlaug
Socialpædagogernes Landsforening
Social- og sundhedsskolen Århus
Skagen kultur- og fritidscenter
SKAT, Odense
SKAT, Århus
SKAT, Økokrim
Skjern Kommune
Skåde Skole
Slagelse Seminarium
Solae Denmark A/S
Spar Nord Bank
Sportens Venner, Skødstrup
Startskuddet
Stenløse Kommune
Studentermenigheden, Kbh.
Superfos A/S
Svalegangen, Århus
Svenstrupgaard
Studenterhus Århus
Targit
TECH SAM
Techem Danmark
Tobakken, Esbjerg
Toyota M.H. Danmark A/S
TNTArkitekter, Kbh
Traen Informationssystemer A/S
TRE-FOR A/S
TV 2
TV Midt-vest
Udviklingskonsulenterne
Ugeskrift for Læger
Uldum Højskole
UU Vendsyssel
UU Sydvestjylland
UVdata A/S
VASAC Odsherred
VELA, Ålborg
Vejle Amt
Vestjyllands Højskole
Vestsjællands Amts
Misbrugscenter
VIA University College
Vink A/S
VUC´s Lederforening
WM-Data
WorkLife A/S
Zederkof A/S
Østervangskolen, Roskilde
Ådalens Efterskole
Åhaven og Mini-inst., Århus
Aalborg Sygehus
Århus Kommune
Århus Musikskole
Århus Studenterrevy
Århus Tekniske Skole
Århus Universitet