Underholdning til firmafesten

Elrik Nørmo
Er du på udkig efter en professionel underholder til dit næste firmaarrangement? Så kan Elrik Nørmo være løsningen for dig!

Med en bred vifte af erfaring i forskellige sammenhænge, kan Elrik tilføje en unik og underholdende dimension til dit event.

Elrik har optrådt i et væld af forskellige sammenhænge, hvor mennesker er forsamlet. Han har vist sig at være en alsidig entertainer, der kan skræddersy sin optræden til specifikke behov og ønsker. Han er særligt velegnet som et sjovt indslag eller icebreaker til kick offs, kurser og faglige arrangementer. Elrik kan hjælpe med at skabe en positiv og mindeværdig oplevelse for dine gæster.

Underholdning

Som komisk coach, kan Elrik Nørmo tilbyde en hylemorsom og effektiv metode til at hjælpe med at løse alle jeres problemer, mens han underholder publikum. Med en kombination af humor og alvor, kan Elrik skræddersy sin optræden til at passe til specifikke emner og målgrupper.

Elrik’s optræden som komisk coach benytter humoren som et værktøj til at hjælpe med at løsne interne spændinger, løse problemstillinger og forbedre firmaets arbejdsmilø og præstationsevner. Han kan hjælpe med at øge kommunikationsevnen, bygge tillid og skabe teambuilding. Elrik kan også hjælpe med at sænke stressniveauet og øge motivationen i jeres virksomhed.

Elrik’s optræden er designet til at engagere og underholde publikum, mens han leverer vigtige budskaber og værktøjer. Han kan skræddersy sin optræden til at passe til et væld af forskellige målgrupper og situationer, såsom firma eller private events, konferencer, kurser og meget mere.

Så hvis du ønsker at tilføje et underholdende element til din næste personalearrangement, konference eller firmafest, skal du ikke tøve med at kontakte Elrik Nørmo for at diskutere dine specifikke behov og afgøre, om han er den rette person til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Et show tilpasset jeres firmafest

Elrik Nørmo er en fleksibel entertainer, der kan tilpasse sin optræden til et væld af forskellige arrangementer. Uanset om det er et firma eller privat event, en kick-off, et kursus eller et fagligt arrangement, kan Elrik skræddersy sin optræden til at passe perfekt til din begivenhed.

Efter showet med Anders Ørskov udtalte flere medarbejdere, at det var årtier siden, de havde grinet så meget. Anders passede som fod i hose til vores firmaarrangement med sin afdæmpede facon og underspillede tosserier. Jeg tror faktisk, at vi havde store terapeutiske effekter af lige præcis dét arrangement. Vi var simpelthen så opløst af latter, at det vil have afsmittende effekt på vores fælles hverdag bagefter. Anders har mine varmeste anbefalinger.

Agnete Stoffregen

Traen Informationssystemer A/S

“Rumme mig – rumme dig”…… Tusind, tusind tak for forrygende og fantastisk underholdning ved vores bryllup af coach Elrik Nørmo. Det var et brag af komik i allerhøjeste klasse og gæsterne var fuldstændig ødelagt af grin – tårerne trillede og emnet coachning blev efterfølgende berørt en del gennem aftenen. Genial, blændende og vedkommende optræden og vi kan kun på det varmeste anbefale din underholdning. Det skal ikke vare længe, inden vi skal i gruppeterapi igen……

Jette Hansen/Per Friis

Lyngby

Tak for en forrygende forestilling! Folk var meget begejstrede og der er kommet mange kommentarer. Der er blevet brugt udtryk som “vanvittig morsom” og “hysterisk sjov”, og folk har bla. sagt:
– “Jeg grinede, så tårene trillede”,
– “Han var bare alt alt for sjov – tænk at have den fantasi og at kunne se så ægte ud, man troede sgu, at han var virkelige lig i starten.”
-“Jeg har aldrig grinet så meget, hold da op – top underholdning”
– “Han gav festen det helt rigtige spark.”

Medarbejdere

Jyllands-Posten