Underholdning til firmafesten

Elrik Nørmo

Leder du efter et professionelt komisk indslag til dit næste firma arrangement? Så kan den ufrivilligt komiske og kiksede coach “Elrik Nørmo” måske være løsningen.

Elrik Nørmo har stor erfaring og har holdt hylende morsomme og overraskende fake-oplæg og lyn-kurser i mange forskellige virksomheds-sammenhænge. Elrik Nørmo kan bidrage med et uforglemmeligt og unikt indslag til jeres firmafest eller firma event. 

Manden bag “Elrik Nørmo”, Anders Ørskov, er i virkeligheden en erfaren psykolog og terapeut, der til dagligt arbejder med mennesker både individuelt og i grupper. Anders har sideløbende, gennem mere end 25 år, optrådt med komik og improvisation i mange forskellige faglige og private sammenhænge, hvor mennesker er forsamlet. Han er alsidig som komiker, kan optræde for mange slags publikummer og målretter sin optræden til jeres firma fest, konference, kursus, kick off eller personale arrangement.

Underholdning

Efter showet med Anders Ørskov udtalte flere medarbejdere, at det var årtier siden, de havde grinet så meget. Anders passede som fod i hose til vores firmaarrangement med sin afdæmpede facon og underspillede tosserier. Jeg tror faktisk, at vi havde store terapeutiske effekter af lige præcis dét arrangement. Vi var simpelthen så opløst af latter, at det vil have afsmittende effekt på vores fælles hverdag bagefter. Anders har mine varmeste anbefalinger.

Agnete Stoffregen

Traen Informationssystemer A/S

“Rumme mig – rumme dig”…… Tusind, tusind tak for forrygende og fantastisk underholdning ved vores bryllup af coach Elrik Nørmo. Det var et brag af komik i allerhøjeste klasse og gæsterne var fuldstændig ødelagt af grin – tårerne trillede og emnet coachning blev efterfølgende berørt en del gennem aftenen. Genial, blændende og vedkommende optræden og vi kan kun på det varmeste anbefale din underholdning. Det skal ikke vare længe, inden vi skal i gruppeterapi igen……

Jette Hansen/Per Friis

Lyngby

Tak for en forrygende forestilling! Folk var meget begejstrede og der er kommet mange kommentarer. Der er blevet brugt udtryk som “vanvittig morsom” og “hysterisk sjov”, og folk har bla. sagt:
– “Jeg grinede, så tårene trillede”,
– “Han var bare alt alt for sjov – tænk at have den fantasi og at kunne se så ægte ud, man troede sgu, at han var virkelige lig i starten.”
-“Jeg har aldrig grinet så meget, hold da op – top underholdning”
– “Han gav festen det helt rigtige spark.”

Medarbejdere

Jyllands-Posten

Et indslag med Elrik Nørmo er både sjovt og inspirerende. Elrik kommer på sin helt egen komiske måde omkring emner som kommunikation, rummelighed, konfliktløsning, samarbejde og meget andet. Publikum engageres på en sjov måde, som skaber både latter, kontakt og afslappet stemning. Det er meget humoristisk, men med en bagvedliggende indsigt og dybde. Humoren er altid positiv og taler aldrig ned til nogen.

Coach-figuren Elrik Nørmo, som er så selvsikker, at han har givet sig selv titlen Totalvejleder er velegnet som sjovt indslag eller icebreaker til kick offs, kurser, konferencer, personale fester og faglige arrangementer. Elrik Nørmo kan skabe en virkelig morsom og mindeværdig oplevelse for deltagerne.

Vi har flere gange fået den tilbagemelding efter faglige dage, personale arrangementer og konferencer, at det faktisk var Elriks kiksede “faglige” indslag folk fik allermest ud af, fordi det skabte glæde, afspænding og inspiration og det var det folk tog med sig og talte om bagefter.

Så Elrik Nørmo kan skabe positive forandringer, selvom det ikke er af den grund Elrik, selv tror. Elrik hjælper mennesker, netop fordi han ikke kan finde ud af det, og fordi de kan få lov at grine ad hans kiksede forsøg. Og I kan roligt grine for Elrik har hård hud på føleren og tolker alt hvad der sker, så det bekræfter hans flotte selvbillede. Der er lidt Donald Trump over Elrik. 

Hvis I ønsker et både sjovt og indholdsrigt indslag til jeres næste personalearrangement, konference eller firmafest, skal I ikke tøve med at kontakte Elrik Nørmo. Ring og få en snak om jeres specifikke behov og lad os finde ud af om Elrik er manden, der skal hjælpe jer med at nå i land med vision og mål for jeres næste fest 🙂

Et show tilpasset jeres firmafest

Indslaget med Elrik Nørmo er fleksibelt og kan tilpasses til mange forskellige slags arrangementer. Uanset om det er et firma eller privat event, konference, kursus eller et fagligt arrangement, kan Elrik skræddersy sin optræden til at passe perfekt til din begivenhed.